Hetetenisklaar

Het moorddiner in Groningen was een waar succes! Ik had de taak om voor onze afdeling een bedrijfsuitje te organiseren. Van tevoren had ik hier totaal geen zin in. Wat moet ik organiseren? Gaat iedereen het wel leuk vinden? Is het wel wat ik zoek? Steeds vragen die in mij opkwamen toen ik op zoek ging naar een geschikt bedrijfsuitje. Uiteindelijk kwam ik het moorddiner tegen. Het moorddiner in Groningen kon georganiseerd worden op onze eigen locatie. Maar aangezien wij het liever in een restaurant wilden, is het georganiseerd in een restaurant. Dit restaurant konden wij zelf uitkiezen. We gaven door welk restaurant wij leuk vonden en het werd direct geregeld.

Het diner

Het ging dus onder andere om het diner. Van tevoren kreeg ik de keuze om te kiezen uit een standaard 3-gangen menu. Als tijdens het spel pas door iedereen gekozen werd wat we wilden eten, zou het veel te lang duren en zou het moordspel uit het zicht raken. Goede keuze dus van de organisatie. We hadden gekozen voor een tomatensoep als voorgerecht, kipsaté als hoofdgerecht en een dame blanche als nagerecht. Het eten smaakte top! Was erg lekker en zeker een aanrader.

Het moordspel

Het moorddiner bestond dus uit het diner en nog het moordspel. Het moordspel was echt gigantisch spannend. We kregen voor het diner te horen wat er gebeurd was en dat er een moordenaar aan tafel zat. Wij moesten, ieder voor zich, erachter komen wie de moord gepleegd had. Dat moest nog gebeuren voordat het nagerecht, het toetje, geserveerd werd. Dat was dus een helse klus. Iedereen was continue op zijn hoede en eigenlijk vertrouwde niemand elkaar. Het was dus nog lastig om de moordenaar te ontdekken. Uiteindelijk bleek dat Johan de moordenaar was. Lizzy had dit, net voor het einde, weten te raden en zij was dus de winnaar! We hebben het bedrijfsuitje georganiseerd bij Diner-events en dat was een aanrader.

Vind je dit artikel leuk? Deel het!
Geen reacties

Laat een reactie achter