Hetetenisklaar

Bij Hostellerie de BroeksterMaar, heerlijk rustig gelegen in een landbouwgebied buiten Pieterburen, geldt dat overwegend voor het ontbijt. Maar dan heb je ook wat! In de verrassende presentatie steeds een ruime keus uit diverse soorten brood en beleg naast vers fruit en yoghurt. En omdat die ruime keus nu eenmaal inhoudt dat er nogal eens aardig wat overblijft wordt u van harte uitgenodigd om er ook nog een lunchpakket van samen te stellen.

Voor het diner is het eten klaar bij diverse aantrekkelijke restaurants in de buurt, van simpel tot exclusief. Neemt u even de tijd om de aanbevelingen van de eigenaar tot u door te laten dringen en als u er uit bent zal hij graag een tafel voor u reserveren.

Hostellerie De BroeksterMaar beschikt over twee comfortabele bed and breakfast kamers voor twee personen. De kamers hebben elk een eigen badkamer. Er is gelegenheid om zelf een heerlijk kopje koffie (Nespresso) of thee te maken.

Genoeg van de gewone koffie? En houdt u van bijvoorbeeld Irish Coffee?

Vraag dan de gastheer eens of hij een Grunniger Kovvie voor u maakt.
Vast proberen hoe die smaakt? Dat kan. Vraag bij de slijter naar Hagel en Donder. In de provincie Groningen zult u dit typisch Groningse likeurtje bij de meeste slijters wel aantreffen; daarbuiten zal hij het waarschijnlijk wel moeten bestellen.

Gebruik voor Grunniger Kovvie de hoeveelheid drank die u gewend bent voor Irish Coffee. Doe er geen suiker bij, de likeur is al zoet genoeg. Sterke koffie en dun geslagen room maken het geheel af.

Op uw gezondheid!

Wilt u toch liever uw eigen ontbijt klaarmaken reserveer dan het appartement De Peerdestal, geschikt voor vier personen. De Peerdestal is van alle gemakken voorzien, van afwasmachine tot elektrische citruspers.

Op de internet site van de BroeksterMaar vindt u uitgebreide informatie over de omgeving. U kunt er ook kiezen uit leuke arrangementen met bijvoorbeeld een diner of een dagje fietsen op Schiermonnikoog.
Ook op facebook.com/BroeksterMaar vindt u nieuws en leuke wetenswaardigheden.

Hostellerie de BroeksterMaar
Broeksterkleiweg 3
9968 TG PIETERBUREN
0595 48 16 32

Vind je dit artikel leuk? Deel het!
Geen reacties

Laat een reactie achter