Hetetenisklaar
Hetetenisklaar

Op zoek naar een lekker én verantwoord tussendoortje? Neem eens een handjevol hazelnoten. Verantwoorde, lekkere én Biologische hazelnoten koop je bij Bionoot.nl. In het assortiment vind je witte en bruine hazelnoten en lekker notenmixen waar de hazelnoot in verwerkt is. De producten van Bionoot zijn 100% biologisch, wat inhoudt dat er geen smaakversterkers, geurstoffen of kleurstoffen toegevoegd worden aan de noten. Ook wordt de grond waarop de noten verbouwd worden regelmatig gecontroleerd op vervuiling en chemische bestrijdingsmiddelen worden vermeden. Zo zijn deze biologische hazelnoten een bewuste en verantwoorde keuze voor jou en het milieu!

Hazelnoten zijn gezond

Hazelnoten zijn populaire noten. Ze zijn knapperig van structuur en licht scherp van smaak. Het is erg lekker om ze lekker uit de hand te eten, maar ze zijn zeker ook geschikt om toe te voegen aan de heerlijkste gerechten. Hazelnoten zijn rijk aan vitamine B6 en E en zitten boordevol vezels. Doordat de hazelnoot relatief veel calorieën bevat, heb je na het eten ervan al vrij snel een vol gevoel.

Witte of bruine hazelnoten

Wanneer je de hazelnoot uit de schil haalt, komt de bruine hazelnoot tevoorschijn. Deze noot zit boordevol voedingsstoffen en is wat bitter van smaak. Door de bruine hazelnoot kort te blancheren, blijft de witte hazelnoot over. Deze is wat zachter dan de bruine hazelnoot en wat milder van smaak. De voedingstoffen zijn nagenoeg gelijk, maar door het blancheren verliest de noot wel enige voedingswaarde.

Verschillende soorten hazelnoten

Je kunt hazelnoten in verschillende vormen eten. Bij Bionoot.nl kun je de bruine en witte hazelnoten in pure vorm (raw) bestellen, maar ook de geroosterde vorm is een echte aanrader. Deze noten hebben een knapperige bite en hebben dezelfde goede eigenschappen als de rauwe noten. Daarnaast vind je de hazelnoten ook terug in allerlei notenmixen. Door de noten lekker te combineren met andere noten of met zuidvruchten, krijg je de heerlijkste combinaties. Bionoot heeft de lekkerste combinaties voor je bij elkaar gezocht en in een heerlijke notenmix gestopt. Zeker de moeit waard om te proberen.

Ook biologische hazelnoten kopen?

Je weet nu dat hazelnoten erg gezond en lekker zijn. Ook weet je dat ze niet alleen een verantwoord en bewust tussendoortje zijn, maar ook lekker om te gebruiken in andere gerechten. Dat je graag hazelnoten wilt kopen, is dus niet gek. Bestel je bruine hazelnoten of witte hazelnoten eenvoudig bij Bionoot. Je kiest dan niet alleen voor een bewuste en gezonde noot voor jezelf, maar ook voor het milieu is de gezonde biologische hazelnoot van Bionoot een goede keuze.

Vind je dit artikel leuk? Deel het!
Geen reacties

Laat een reactie achter