Hetetenisklaar
Hetetenisklaar

Augustus vorig jaar waren mijn vader en moeder 35 jaar getrouwd. Mijn ouders hechten totaal geen waarde aan bezit of geld. Ze leven geestelijk rijk en zijn gezond. Als cadeau namen ze ons (kinderen en kleinkinderen) mee naar het Hof van Saksen (koppelen aan www.hofvansaksen.nl) in Drenthe

We hadden dan ook geen idee wat we aan onze ouders voor cadeau moesten geven, aangezien ze alles al hebben. Van een collega had ik gehoord dat je een kok thuis kunt laten koken. Na een kleine zoekt kwamen we bij Klaas Culinair terecht.

Klaas geboren Fries, en woonachtig in Assen. Aangezien wij ook in Friesland zijn opgegroeid voelden we een match en na een kort telefoontje was de datum vastgelegd. Het belangrijkste gedeelte. De invulling van een dergelijk diner kan geheel op maat worden aangepast.

Een week voor het diner belde Klaas zoals afgesproken om de details door te nemen. Hierbij was het van belang dat wij eventuele diëten en speciale wensen alvast hadden gevraagd. Aan de hand daarvan werd er een verrassingsdiner geserveerd.

Leuk hoor, wij hoefden echt niets te doen. De tafel werd gedekt, de afwas gedaan, alles uitgeserveerd en ook weer opgehaald. Wij kijken terug op een mooie weekendje Drenthe.

Vind je dit artikel leuk? Deel het!
Geen reacties

Laat een reactie achter