Hetetenisklaar
Hetetenisklaar

Wat knapt de mens daarvan op! Een lekkere kop koffie. Thuis, onderweg, op het werk. Koffie kan altijd. Dus, ben je op zoek naar een tof relatiegeschenk of gewoon een weggever? Eenmok bedrukken voor je klant, leverancier of een andere relatie is al gauw goed. Je hoeft echt niet uren te gaan zoeken naar een origineel relatiegeschenk. Laat je je mok of misschien welkoffiebekers bedrukken met bijvoorbeeld een toffe boodschap, dan blijf je zeker hangen. Bovendien val je dan op tussen al die andere gulle gevers. Dat is waar het om draait, toch?

Dag logo, hallo boodschap

Mokken alleen al zijn er in allerlei soorten en maten. 200 ml, of misschien wel 400. Met een lepeltje of zonder. Dat soort mokken zijn uitstekend geschikt om als cadeautje te geven. Voor een jubileum, verjaardag, afscheid… Noem maar op. In zo’n geval werkt een boodschap beter dan alleen je logo als bedrukking. Een logo zegt alleen: “Dit ben ik” en soms “dit doe ik.” Terwijl een goed doordachte boodschap zoveel meer kan zeggen. Meer in de trant van: “Hier sta ik voor” of “dit vind ik.” Het kan ook zijn dat je mokken laat bedrukken voor je eigen bedrijf, als servies. Ook dan werkt een boodschap of je slogan het beste. Op die manier graveer je je boodschap er bij je personeel goed in. Zij moeten het immers doorgeven aan je klanten.

Helemaal bij de tijd!

Haast iedereen drinkt koffie, of thee. Koffiebekers zijn vaak voor beide geschikt, net als mokken overigens. Deze koffiebekers zijn geschikt voor onderweg, waardoor een bedrukte koffiebeker je logo overal showt. Koffiebekers zijn vandaag de dag ontzettend hip. Je ziet ze zelf ook vast wel: mensen die met een plastic Starbucks-achtige beker rondlopen, zodat ze geen koffie hoeven te kopen, maar dat gewoon van huis meenemen. Wat overigens ook helemaal in is, zijn saladebekers. Lijkt soms wel een beetje op een koffiebeker, maar is dan geschikt gemaakt om salade mee te nemen. Er zit dan ook vaak een vorkje bij. Allerlei leuke geschenken die je naamsbekendheid vergroten en jou doen overkomen als iemand die bij de tijd is.

Vind je dit artikel leuk? Deel het!
Geen reacties

Laat een reactie achter