Hetetenisklaar

Ben jij ook een fan van Gin-Tonic? Wij wel en hebben daarom de lekkerste gin-tonic recepten op een rij gezet. Gin is een Engelse drank die veel lijkt op jenever. De drank is puur niet lekker maar in combinatie met tonic krijg je een pittig mixdrankje. Door het toevoegen van meerdere ingrediënten zoals; rozemarijn, grapefruit, citroen of limoen krijgt je drankje een frisse of kruidige smaak.Gin-tonic is de perfecte drank voor een chique feestje of borrel.

Benodigdheden

Gin-tonic serveer je in een groot gin-tonic glas met ijsblokjes en andere ingrediënten. De glazen zien er uit als wijnglazen alleen dan met veel meer inhoud. Deze speciale glazen zijn verkrijgbaar bij woonwinkels zoals Blokker en Ikea. Naast glazen heb je ijsblokjes nodig, deze kan je zelf maken of kant en klaar kopen bij de supermarkt. Voor de echte bartenders kan je gebruik maken van een jiger en barlepel. Deze gereedschappen zorgen ervoor dat je je gin-tonic recept precies kan afmeten.

Ingrediënten

Er zijn honderden verschillende Gin-Tonic recepten te vinden. Over het algemeen kan je Gin-Tonic onderverdelen in frisse gin-tonics en kruidige gin-tonics. Door fruit, kruiden en andere likeuren te gebruiken kan jij experimenteren en jouw favoriete gin-tonic maken.

Vind je dit artikel leuk? Deel het!
Geen reacties

Laat een reactie achter