Hetetenisklaar
Hetetenisklaar

Een bekende eetformule is de all you can eat. Het is vaak een flink bedrag wat je moet neerleggen om een paar uur onbeperkt te kunnen eten. Dus je wilt er optimaal van kunnen genieten tot je ook echt vol zit. Met de volgende tips eet je het er zeker uit.

 De dag doorkomen

Als eerste moet je de lange dag doorkomen voordat je uiteindelijk uit eten gaat. De meeste mensen hebben dan gelijk de neiging om heel de dag bijna niks te eten. Dat is zeker niet goed! Je dan namelijk de dag amper doorkomen en functioneert niet goed. Daarnaast heb je tijdens het eten een mega honger waardoor je snel gaat eten en snel vol zit. Dus je moet eigenlijk gewoon je normale eet ritme aanhouden. Of je gaat iets minder eten dan normaal. Zo ben je helemaal ready voor het etentje.

 Niet te veel drinken

Vaak is het zo dat je ook onbeperkt kunt drinken. Zo zorgen de restaurants ervoor dat je veel drinkt en dus snel vol zit. Dat is vooral bij drankjes met prik en alcohol. Het is aangeraden om gewoon water te drinken. Maar daar moet je ook niet teveel van drinken. Omdat het lichaam zich dan focust op het verwerken van het drinken in plaats van het eten. Je kan dan niet heel de tijd blijven doordrinken. Daarom is het ook niet verstandig om soep te nemen omdat het ervoor zorgt dat je snel vol zit.

 Delen en kiezen

Natuurlijk wordt het eten geserveerd in kleine porties. Maar het is zeker mogelijk om te delen. Doordat je gerechtjes met de mensen aan tafel deelt, eet je veel gevarieerder. Dat is handig als je alles wilt gaan proeven. Mocht de rest niet willen delen, dan kan je ervoor kiezen om alleen de gerechtjes te nemen die je echt lekker vindt. Zo heb je die sowieso gegeten. Daarnaast is het verstandig om het vettige eten pas op het laatst te eten. Omdat dat erg vult. Zo kan je optimaal genieten van je eten.

 Leuke all you can eat restaurants Overal in Nederland vind je wel all you can eat restaurants. Zo kun je bijvoorbeeld bij Yutakana gaan eten als je van sushi houdt. Verder heb je nog oneindig veel restaurants waar je verschillende soorten gerechten onbeperkt kunt eten. Dus is er altijd wel iets wat bij jouw smaakpapillen past. 

Vind je dit artikel leuk? Deel het!
Geen reacties

Laat een reactie achter