Hetetenisklaar
Hetetenisklaar
Wentelteefjes
Ingrediënten:
1 ei
1 zakje vanille suiker
1 theelepel kaneelpoeder ( of naar smaak)
(Room) boter om in te bakken
300 ml melk
Poedersuiker of kristalsuiker voor de topping.
6 witte boterhammen met of zonder korst.
wentelteefjes
Voorbereiding:
Klop het ei, de vanillesuiker en het kaneelpoeder door elkaar en voeg de melk erbij.
Dip de boterhammen een voor een in het mengsel en leg ze apart. Eventueel mengsel wat overblijft over de boterhammen gieten.Intussen een pan op het vuur zetten met een klontje boter de boterhammen bruin bakken. Serveren met poedersuiker of kristalsuiker 🙂
Voor een Canadese/Amerikaanse twist overgiet je de wentelteefjes met ahorn siroop.
Eet smakelijk!
Namens Paul
Vind je dit artikel leuk? Deel het!
Geen reacties

Laat een reactie achter